Ο Πλατωνασ Αρωνησ στο Πανευρωπαϊκο πρωταθλημα Ορειβατικου σκι!

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο αθλητής της Kasimis Training Πλάτωνας Αρώνης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ορεινού σκι που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 4-7 Φεβρουαρίου.

 

Ο αθλητής της Kasimis Training Πλάτωνας Αρώνης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι που θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Φεβρουαρίου στο Salvan/Les Marécottes της Ελβετίας!

 

Ο Πλάτωνας πήρε την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ορειβατικού σκι μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις και τις πρώτες θέσεις του στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα και Κυπέλο Ορειβατικού Σκι που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλίτσα στις 16 & 17 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων περιελάμβανε Αγώνα Ταχύτητας (25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος), Ατομικό Αγώνα (22ου Κυπέλλου “Αθ. Λευκαδίτη”) και Ατομικό Αγώνα Open.


Την πρόκριση συνόδευσε και μια ακόμη διάκριση για τον αθλητή της Kasimis Training. Στην ετήσια συνέλευσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης ανακύρηξε τον Πλάτωνα ως τον καλύτερο Έλληνα αθλητή Ορειβατικού σκι για το έτος 2015!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ