Η παρουσια τησ Kasimis Training στο Paggaio Trail run 2015

Καθολική ήταν η επικράτηση της Kasimis Training - Inov8 Greece στο Paggaio Trailrun που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου

Καθολική ήταν η επικράτηση της Kasimis Training - Inov8 Greece στο Paggaio Trailrun που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου

Η Kasimis Training επικράτησε στον αγώνα κατακτώντας και τις έξι θέσεις του βάθρου των κατηγοριών της γενικής ανδρών καιτων γυναικών! Εξαιρετικές επίσης ήταν οι θέσεις της ομάδας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ πολλά ήταν και τα πλασαρίσματα των μελών της στην τελική 20άδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα κορiτσια της Ομάδας επικράτησαν άνετα και μονοπώλησαν το βάθρο των νικητριών του Paggaio trail run! Την Katerina Cekoska-Gorczyca που τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 3.04.32, ακολούθησαν η Ξένια Καζιμίροβα με χρόνο 3.05.30 και η Χριστίνα Μπογιατζή με χρόνο 3.18.07 κατακτώντας την 2η και 3ηθέση αντίστοιχα.

Στους άνδρες την 1η θέση στον αγώνα κατέκτησε ο Πλάτωνας Αρώνης με χρόνο 2.40.54. Στην 2η και 3η θέση πίσω από τον συναθλητή τους βρέθηκαν ο Κοσμάς Πλακετάς και ο Βαγγέλης Νούλας με χρόνου 2.43.21 & 2.43.34 αντίστοιχα.

 

Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της Kasimis Training - Inov8 Greece για την εξαιρετική τους εμφάνιση, που στηρίχτηκε ενεργειακά σε προϊόντα Multipower, ευγενική χορηγία της Triathletesworld

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ