Επιτυχημενη η παρουσια τησ Kasimis Training στον Χορτιατησ Trail run!

Πάρα πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα μέλη της Kasimis Training Team στην 6η διοργάνωση του αγώνα Χορτιάτης Trail Run

Μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα, διαφορετική από ότι είχαν συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, επιφύλαξε ο καιρός στους συμμετέχοντες της 6ης διοργάνωσης του Χορτιάτης Trail run, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου. 

Η Kasimis Training ήταν παρούσα στον αγώνα, τόσο για να αγωνιστεί, όσο και για να ενθαρρύνει όλους τους συμμετέχοντες. Τα μέλη της ομάδας πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλές οι εμφανίσεις, με πρωταγωνιστές τον Κοσμά Πλακετά, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση με επίδοση 1.41.43, την Χριστίνα Μπογιατζή, η οποία τερμάτισε 1η στην γενική γυναικών (27η στην γενική κατάταξη!) με επίδοση 2.09.31, τον Δημήτρη Σελέτη, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 1.42.11 και τον Γιώργο Γκάτσιο, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση με επίδοση 1.50.40.

Πάρα πολύ καλές επιδόσεις , με χρόνο κάτω από τις δύο ώρες, πραγματοποίησαν ο Ηρακλής Ματζούρης και ο Θωμάς Απόστολος Παρτσάνης. Οι δύο αθλητές της ομάδας κατέλαβαν την 12η και 16η θέση με επιδόσεις 1.56.23 και 1.59.16 αντίστοιχα.   

Η παρουσία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τον τερματισμό, είτε σε αγωνιστικό είτε σε προπονητικό ρυθμό των Νίκου Μαρατζίδη (2.19.07) και Γιώργου Καλλίτση (2.37.30) 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ