Πρωτη γνωριμια με την ερημο Σαχαρα!

Η πρώτη νύχτα σήμερα στην έρημο Σαχάρα για τους δύο Έλληνες αθλητές πριν την εκκίνηση του MdS την Κυριακη!

      Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό αεροπορικό ταξίδι ο Δημήτρης και ο Τόλης έφτασαν χτες σχεδόν μεσάνυχτα στην Ouarzazate! Σήμερα το πρωί είχαν, μαζί με όλους τους συμμετέχοντες του MdS, μια πρώτη εικόνα της Σαχάρας στο διάρκειας 6μιση ωρών ταξίδι τους από την πόλη Ouarzazate ως τη «βάση – κατασκήνωση» από όπου θα δοθεί η εκκίνηση την Κυριακή. Ο Μαροκινός ήλιος ήδη έχει δώσει δείγματα γραφής! Τόλης και Δημήτρης πήραν μια γεύση του τι τους περιμένει στη σύντομη στάση για φαγητό που έκαναν όλοι οι αθλητές, γύρω στις 12.30, μιας και άρπαξαν λίγο ήλιο πιο νωρίς από ότι το περίμεναν!

     Η σημερινή βραδιά είναι και η πρώτη όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν σε σκηνές bivouac, οι οποίες θα ξεστήνονται κάθε πρωί για να μεταφερθούν στο επόμενο σημείο εκκίνησης!  Ο Τόλης και ο Δημήτρης, που μοιράζονται την σκηνή με 6 Ιταλούς συναθλητές, έχουν ήδη στα χέρια τους τις χιλιομετρικές αποστάσεις κάθε αγωνιστικής ημέρας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που δίνονται από την διοργάνωση εντελώς την τελευταία στιγμή!

 

Tα χιλιόμετρα (με μια μικρή επιφύλαξη λόγω της κακής επικοινωνίας);

1η ημέρα: 39 χλμ (περισσότερα από κάθε προηγούμενο MdS!)

2η ημέρα: 45 χλμ

3η ημέρα: 42χλμ

4η ημέρα: 83χλμ (1η ημέρα..)

5η ημέρα: η συνέχεια των 83 χλμ...

6η ημέρα: 42χλμ

7η ημέρα:  Φιλανθρωπικός αγώνας 17χλμ  της Unicef

 

      Η διοργάνωση έχει φροντίσει για την καλύτερη το δυνατόν ενημέρωση μέσω συστήματος live tracking, όπου σε πραγματικό χρόνο θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του αγώνα. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο http://live.marathondessables.com/ και στη συνέχεια να παρακολουθείτε τους αθλητές που σας ενδιαφέρουν, σα να είστε δίπλα τους – όπως η ίδια η διοργάνωση αναφέρει! 

Η εκκίνηση κάθε αγωνιστικής ημέρας ορίζεται μεταξύ 08.30 -09.00 (10.30-11.00 ώρα Ελλάδος). Ο Δημήτρης αγωνίζεται με τον αριθμό 647 και ο Τόλης με τον αριθμό 648.

Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του αγώνα από τα social Media της διοργάνωσης MdS. Facebook, Twitter, Instagram, Youtube του MdS υπόσχονται να είναι όσο πιο κοντά στους αθλητές μπορούν!:

Τέλος, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στους δύο αθλητές μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης,. Η διοργάνωση θα παραδίδει όλα τα μηνύματα σπτους συμμετέχοντες στο τέλος της ημέρας!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ